راه تشخیص گوشی ویروسی شده

راه تشخیص گوشی ویروسی شده

زندگی همه ما با تکنولوژی گره خورده است که می توان خیلی از نیاز ها را توسط آن رفع کرد. یکی از این تکنولوژی های موجود، گوشی می باشد که برای همه اقشار جامعه یک وسیله بسیار ضروری محسوب می شود زیرا می توان توسط آن کارهای بسیاری انجام داد و نبود آن می تواند حتی در کوتاه مدت نیز باعث کلافگی افراد شود‌. کمپانی های بسیاری اقدام به طراحی و ساخت گوشی همراه می کنند که روز به روز نیز شاهد پیشرفت در این حوزه می باشیم اما برخی موارد نیز ممکن است مشکلاتی برای گوشی پیش بیاید و کار آن را مختل کند. یکی از این مشکلات، ویروسی شدن گوشی می باشد که می تواند بسیار نیز آسیب زننده باشد. ما در ادامه قصد داریم راه تشخیص گوشی ویروسی شده را برای شما شرح دهیم تا بتوان در کوتاه مدت گوشی را تعمیر نمود‌.

راه تشخیص گوشی ویروسی شده

دریافت تبلیغات بی ربط: یکی از مشکلاتی که برای گوشی های همراه پیش می آید و نشان دهنده این مورد است که گوشی ویروسی شده است دریافت مکرر تبلیغات بی ربط و غیر ضروری می باشد. کلیک کردن روی این تبلیغات در نهایت می تواند منجر به هک شدن گوشی شود و این امکان را به افراد غریبه خواهد داد که به اطلاعات سری گوشی شما دسترسی پیدا کنند پس بهتر است از کلیک کردن رو این تبلیغات و باز کردن آن ها تا حد امکان خودداری نمایید.

تمام شدن شارژ باتری: یکی دیگر مواردی که می تواند از دلایل ویروسی شدن گوشی باشد خالی شدن شارژ آن می باشد. این اتفاق می تواند در طولانی مدت باتری شما را از بین ببرد پس در صورت مشاهده این نشانه، حتما گوشی خود را به یک تعمیرکار حرفه ای گوشی نشان دهید. اغلب در این مورد یک برنامه مخرب در گوشی شما نصب شده است که این برنامه به صورت نامرئی در پس زمینه گوشی شما در حال فعالیت است و شما نمی توانید آن را مشاهده کنید.

نصب شدن اپلیکیشن های تازه: گاهی پیش می آید که شما صفحه گوشی خود را باز می کنید و با اپلیکیشن هایی تازه ای مواجه می شوید که خودتان آن را نصب نکرده اید که در این صورت احتمال داده می شود که گوشی همراه شما ویروسی شده باشد. یکی از راه هایی که می توان از ویروسی شدن گوشی در این مورد جلوگیری نمود فعال کردن گزینه Download from unknown sources  می باشد که این قابلیت را در گوشی شما فعال می کند که برنامه هایی که منبع مشخصی ندارند دانلود نشده و نصب نشوند.

داغ شدن بیش از حد باتری: بازی کردن یا باز کردن برنامه های سنگین در گوشی ممکن است در طولانی مدت باعث داغ شدن گوشی شود اما این داغ شدن نباید در استفاده های طبیعی از گوشی اتفاق بیوفتد پس بهتر است زمانی که با داغ شدن بیش از حد گوشی خود مواجه شدید سریعا اقدام به نصب یک آنتی ویروس در گوشی خود بکنید.

طولانی شدن زمان نصب اپلیکیشن ها: سیستم عامل گوشی های جدید طوری طراحی شده است که پس از مدتی برنامه های نصب شده روی گوشی را به صورت خودکار آپدیت می کند و یا اینکه خودمان در برخی مواقع نیاز به برنامه جدیدی پیدا می کنیم و از طریق اپ استور اقدام به دانلود می نماییم اما این دانلود نباید زمان زیادی را از ما بگیرد‌. اگر مشاهده کردید که گوشی شما برای نصب برنامه ها زمان طولانی صرف می کند این امکان وجود دارد که ویروسی شده باشد و باید برای تعمیر آن اقدامات لازم را انجام داد.

سخن آخر: استفاده از یک گوشی همراه پر سرعت می تواند لذتی دو چندان را برای ما فراهم آورد اما گاهی عوامل مخرب خارجی همچون ویروسی شدن آن باعث آسیب های جدی به گوشی خواهند شد پس بهتر است زمانی که نشانه های ویروسی شدن را در گوشی خود مشاهده کردید سریعا اقدام به تعمیر نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *